René Mioch presentator Content Marketing The Awards

Na 2 jaar zonder contentmarketing-awards in Nederland wordt de nieuwe awardshow van Platform Content Marketing enthousiast door de sector omarmd. Met in totaal 160 inschrijvingen door een 40-tal verschillende bureaus en bedrijven maakt de 2022-editie van de CMTA haar naam Content Marketing | The Awards volledig waar: een brede vertegenwoordiging van contentmarketeers die trots hun werk delen en laten meten met dat van collega’s. Daar hoort een presentator van passende statuur bij. En die is nu aangekondigd: René Mioch.

De jury van Content Marketing | The Awards 2022 heeft uit de overweldigende 160 inzendingen 69 nominaties gekozen. Het betreft 56 cases die in een of meerdere categorieën zijn genomineerd. Via onderstaande video maakt René Mioch bekend dat hij de presentatie op zich neemt.

De 4 juryteams hebben veel werk verzet en de eerste ronde, de individuele jureringen, is net afgerond. Na de samenvoeging van alle individuele jureringen zijn de genomineerden voor de CMTA 2022 bekend. Deze worden tijdens de fysieke jurybijeenkomsten in de tweede juryronde verder beoordeeld.

Coen Zeevenhooven, voorzitter van Platform Content Marketing: “Met de CMTA garanderen we de onafhankelijke continuïteit van contentmarketing-awards in Nederland. Als Platform Content Marketing hebben we dit altijd gesteund en met de CMTA zetten we die traditie nog krachtiger voort.”

Op maandagavond 28 november 2022 worden de winnaars van Content Marketing | The Awards 2022 bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond met vakgenoten in Beeld & Geluid op het Media Park in Hilversum. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Related Posts